Vill du bli busstekniker?

Vill du bli busstekniker?

Vill du vara med och bidra till utvecklingen inom Transdevs verkstadsorganisation och busstrafik? Vi söker en busstekniker till Transdevs verkstad. Du kan vara erfaren, nyutbildad eller ha annan dokumenterad erfarenhet inom fordonsteknik - vi kommer att lägga största vikt på din vilja och förmåga. Transdevs ambition är att vara en av de bästa arbetsgivarna i branschen, då de är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Transdevs räkning en busstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Transdev. Intentionen är att du efter sex månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Transdevs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är service, underhåll och reparation av bussar. Det ingår i din roll att säkerställa att alla arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt genom god service och med hög kvalitet.

Med varierade arbetsuppgifter på verkstaden kommer du att arbeta i ett positivt team bestående av en servicechef som du rapporterar till, en produktionsledare som leder det dagliga arbetet och andra duktiga busstekniker. För Transdev är det viktigt med gott samarbete, det är därför viktigt att du är med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Vidare erbjuds du utveckling kontinuerligt, både grundläggande utbildningar samt utbildningar för specifika busstyper. De kommer att satsa på dig och din utveckling!

Vi söker dig som

Har en fordonsutbildning alternativt yrkeserfarenhet/färdigheter inom fordon och teknik. Vidare har du goda datorkunskaper i MS Office och B-körkort vilket arbetsuppgifterna förutsätter. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med kollegor och kunder vilket kräver goda kunskaper i svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Transdev. Därför är du positiv och har en god samarbetsförmåga vilket kommer att vara en viktig del i arbetet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Som busstekniker/mekaniker på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller rollen en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Deras värderingar; handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Transdev Sveriges ambition är att vara den bästa arbetsgivaren i branschen. Hos dem har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och att bidra till att vi når målet att vara det självklara alternativet för alla som reser kollektivt.

Transdev Sverige har idag omkring 4 500 medarbetare från norr till söder. Som anställd har du stora möjligheter att utvecklas både i din yrkesroll och inom företaget. Vi erbjuder till exempel alla våra chefer och arbetsledare en ledarskapsutbildning i fyra steg. Vi erbjuder också en rad olika utbildningar för nyanställda eller för dem som vill utvecklas i sin roll i företaget, exempelvis om miljöarbete, krishantering och mediaträning.

För Transdev Sverige är det mycket viktigt att alla våra medarbetare trivs i sin roll och att vi jobbar tillsammans för att nå vårt mål att vara det självklara alternativet för resenärer inom både upphandlad och kommersiell trafik. Under parollen "Vår resa - inspirerad av dig" fortsätter vi utveckla kollektivtrafiken.

Läs gärna mer om hur Transdev presenterar sig som arbetsgivare på deras hemsida: https://www.transdev.se/jobba-hos-oss
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)