Samordnande byggledare Norrbotniabanan

Samordnande byggledare Norrbotniabanan

Arbetsuppgifter
Som samordnande byggledare bidrar du som byggkunnig i tidiga skeden av nya projekt samt byggledning i pågående projekt. Som samordnande byggledare i Norrbotniabanan medverkar du till goda relationer med boende, och andra verksamheter i närområdet, tar fram underlag för uppföljning och prognoser, bevakar risker och riskhantering, samt agerar stöd till projektledare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har mångårig praktisk erfarenhet inom mark & anläggning, från roller som projektledare, arbetsledare, platschef, byggledare eller dylikt.
  • har universitets-/högskoleexamen 180 hp (120 hp) inom mark & anläggning, väg & vatten, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
  • har erfarenhet av att arbeta i Trafikverksuppdrag.
  • har goda kunskaper om Trafikverkets arbetssätt och vad som krävs av entreprenörerna från byggstart till slutbesiktning.
  • har goda kunskaper om AMA / MER, AB och järnvägsföreskrifter.
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • har körkort för personbil.
Det är meriterande om du
  • har jobbat med geodetisk mätning och mängdreglering.
  • har relevant erfarenhet från järnväg, bana, spår.
För att lyckas i rollen är du självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel och kan förmedla budskap på ett enkelt och tydligt sätt. En annan viktigt del är ditt affärsmässiga förhållningssätt, för att skapa lönsamhet och effektivitet i uppdragen.

Intervjuer är planerade till 16 januari i Umeå.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdet Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-12-17

Upplysningar

Rekryterande chef Lars Bergdahl
0101237441

Projektledare Jan Lundberg
0101234686

ST Airi Larsson
0101236243

SACO Lennart Askling
0101231508

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824
Mer info
Kontaktperson Lars Bergdahl
Telefon 0101237441
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.