Supportagent och beta-testare till Toontrack

Supportagent och beta-testare till Toontrack

Dina arbetsuppgifter

I rollen som supportagent kommer du att spela en stor roll i kommunikationen med våra kunder, både gällande pre-sales-frågor som tips på programvara/ljudbibliotek samt assistera vid eventuella problem kring installationer, funktionalitet, kontofrågor samt ordrar och frågor kring vår web-shop. Du bör därför vara serviceinriktad och ha lätt för att kommunicera med människor på ett lättillgängligt och tillmötesgående sätt på engelska.

Som beta-testare arbetar du med att testa nya versioner av programvaror och ljudbibliotek i syfte att hitta buggar och andra avvikande eller svårförståeliga beteenden samt beskriva hur dessa kan reproduceras. Rollen ställer stora krav på noggrannhet och förståelse för "orsak och verkan". Du bör också vara duktig på att dokumentera och beskriva komplicerade tekniska förlopp.

I båda rollerna kommer du att ha nära kommunikation med våra programmerare, UX-designers och sound-designers.

Då våra produkter används både i Mac- och Windows-miljö är det viktigt att du har erfarenhet av båda operativsystemen och har goda kunskaper inom felsökning och installationer. Ett driv att vilja lösa problem, ta reda på svar och lära dig nya saker måste prägla din personlighet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Svara på supportfrågor
  • Beta-testning av nya produkter
Din profil

Kunskapskrav:
  • Goda kunskaper inom musikproduktion med hjälp av datorer
  • Goda datorkunskaper i Mac- och Windows-miljö
  • Goda kunskaper i engelska
Meriterande kunskaper:
  • god kännedom om Toontracks produkter
  • erfarenhet inom kundsupport/kundservice/kundbemötande
  • erfarenhet från beta-testning
  • erfarenhet från användbarhetstestning
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emelie Wijk via tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 7 mars, via www.clockworkpersonal.se. Vi önskar få din ansökan skriven på engelska.
Mer info
Kontaktperson Emelie Wijk
Telefon 0733-51 27 28
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med att skapa världens bästa programvaror för dagens och framtidens musiker? Vill du bli en del av ett engagerat team där du har chans att växa och se dina idéer bära frukt? Vi stärker nu vårt team och söker därför en kombinerad supportagent och beta-testare på heltid för placering vid vårt huvudkontor i Umeå.

Toontrack är en ledande utvecklare av programvara för musikskapande. Bland våra kunder finns allt från hemanvändare till renommerade producenter, låtskrivare och artister som dagligen använder våra programvaror och ljud för att skapa musik.

Grunden för vår affärsidé är att det skall vara enkelt att göra musik med datorn som hjälp. Detta har genomsyrat vår verksamhet sedan företaget startades år 1999 med en vision att göra världens bästa virtuella trummis. Vi har sedan dess ständigt förändrat marknaden för datorstödd musikproduktion.

Idag är vi störst i branschen inom trumsegmentet och på stark frammarsch inom flera andra områden. Vi sysselsätter 40 medarbetare och har kontor i Umeå och Chicago och hela världen som vår marknad. Våra mest kända varumärken är EZdrummer, Superior Drummer, EZmix, EZkeys och EZbass.