Utvecklare inom DevOps till Tieto

Utvecklare inom DevOps till Tieto

Här får du möjlighet att utvecklas hos en arbetsgivare som ligger i framkant inom branschen. Tieto i Umeå söker nu dig som vill arbeta som utvecklare mot DevOps.

Har du erfarenheter av Linux och vill ta nästa kliv i IT-branschen? I den här tjänsten får du arbeta med nya verktyg och metoder som ligger i framkant! Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tietos räkning Utvecklare mot DevOps.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tieto. Intentionen är att du efter 12 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Tieto i Umeå har i dagsläget större projekt där du kommer arbeta i team med att automatiskera och orkestrera för flertal kunder. Tieto arbetar agilt i små team och följer ITIL i leveranser och driftåtagande.

I den här tjänsten som back-end utvecklare har du stora utvecklingsmöjligheter där du kommer att få lära dig av erfarna och duktiga kollegor. Vidare erbjuder Tieto en arbetsplats som ligger i framkant inom moderna arbetsmetoder och utveckling.

Vi söker dig som
  • Har ett brinnande intresse för back-end, ( HW, OS, Nät och Middleware).
  • God kompetens av operativsystemen Linux och/eller Windows.
  • Erfarenhet av DevOps-verktyg
  • Meriterande att du har erfarenheter av konfiguration och skriptning.
Antingen ser vi att du inhämtat dina erfarenheter genom utbildning eller arbetslivet. Tjänsten kommer att anpassas efter dina tidigare erfarenheter och hos Tieto finns många duktiga kollegor att ta lärdom av.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tieto.
Du är serviceinriktad och har intresset av att ha kundkontakt dagligen. Vidare är du engagerad och har ett driv av att lära dig branschen.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.