Juniora Testare sökes till Tieto

Juniora Testare sökes till Tieto

Här söker vi dig som har stort intresse för test och som är redo för ditt nya jobb! Vi gör ett löpande urval och då denna tjänst startar omgående så behöver du vara snabb in med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tietos räkning juniora Testare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget är planerat att löpa i åtminstone sex månader. För rätt person kommer detta med stor sannolikhet att bli förlängt och man bör därmed se det som ett långsiktigt uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du arbeta med test kopplat till Tietos leverans till deras slutkund. Arbetet innebär manuella tester på deras system.

Du kommer vara stationerad på plats hos Tieto.

Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning inom IT och samlat på dig minst ett års erfarenhet av test. Vidare har du stort intresse för manuella tester samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift då det behövs i kommunikationen med kunden.

Vidare så är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom energisektorn, kundtjänst, IT-support eller motsvarande, men det är inte ett krav för tjänsten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Tieto är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag i Norden. De tror på en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa samhälleligt och ekonomiskt värde. Deras kunder är huvudsakligen stora organisationer som erbjuder ett brett spektrum av tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen. De säkerställer att deras kunders dagliga verksamhet och tjänster fungerar, samtidigt som de leder dem till nya framgångar genom användning av data och nyttjande av nya teknologier
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.