Junior Mjukvaruutvecklare till Tieto PDS Skellefteå

Junior Mjukvaruutvecklare till Tieto PDS Skellefteå

Är du utbildad inom mjukvaruutveckling? Denna tjänst erbjuder dig att få en djupare inblick och förståelse för komplexa mjukvarusystem och fortsätta utveckla dina kunskaper inom systemutveckling. Brinner du för avancerad problemlösning, är du rätt person för oss.

Nu söker vi på Poolia utvecklare till Tieto PDS i Skellefteå. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om tjänsten

Tieto, i samarbete med Poolia, söker nu en talang med ett passionerat intresse för mjukvaruutveckling. Denna tjänst erbjuder dig som är ny i branschen att få en djupare inblick och förståelse för komplexa mjukvarusystem. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team av 7-8 medarbetare där ni tillsammans arbetar med design, implementation och test. Tieto jobbar med agil projektmetodik och främst Scrum

Du kommer att arbeta med att utveckla programvara i något av våra kundprojekt. Du kommer att vara delaktig i alla delar av projektet vilket innefattar både design, tidsuppskattning, implementation samt test, verifiering, support och felsökning. Stämningen i teamet präglas av en stark lagkänsla där man möter framgångar och utmaningar tillsammans.

Du kommer att:
  • Arbeta Agilt i projektform enligt Scrum
  • Möjligheten att påverka och komma med utvecklingsförslag och idéer
  • Personlig utveckling inom intressanta teknikområden tillsammans med erfarna kollegor.
Vem är du?

Du som vi söker har eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling, troligen en examen i teknisk datavetenskap eller motsvarande. Har du erfarenhet inom yrket och är van vid att jobba i projektform/agilt är det meriterande men inget krav.

För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, noggrann och inte rädd för att komma med nya idéer. Du är även analytisk och kan se förbättringsmöjligheter. Du är självklart uppdaterad i den senaste tekniken och har förmåga att ta egna initiativ.

Programeringsspråk: Python, Java, C, C++
Ubuntu/Linux, Git eller Jira.
Tjänsten är på heltid och med tjänstgöringsort Skellefteå.

Om verksamheten

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Helena Forsberg
Telefon 072-0790869
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)