Account Manager till Large Enterprise TELE2 - Umeå

Account Manager till Large Enterprise TELE2 - Umeå

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna. Nu söker vi dig som vill jobba som Account Manager

Nu söker vi efter en driven och passionerad Account Manager som lever och andas försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?

Det här är jobbet...

Som Account Manager i gruppen Large Enterprise Region North har du det yttersta försäljningsansvaret för våra företagskunder i Large segmentet inom Norrlandsregionen.

Fokus ligger på nykundsbearbetning samt att öka engagemanget hos våra befintliga kunder. Du driver hela säljprocessen från start till mål tillsammans med ditt kundteam. Du arbetar med stor passion för att hela tiden stärka våra kundrelationer och öka våra marknadsandelar

Det här är vad du har...

Erfarenhet av försäljning inom B2B It, gärna telecom. Förmågan att etablera relationer och driva beslutsprocessen. Du arbetar tålmodigt för att uppnå både de på kort och lång sikt uppsatta målen samt dina egna utvecklingsmål. Förmåga att se till kundens helhet och behov och kan genom kreativitet och utmanaranda skapa långsiktiga kundrelationer I den här tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Umeå .

Välkommen med din ansökan senast den 31/8 2018. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://om.tele2.se/sektion/karriar/
Sista ansökningsdag 1 sept (10 dagar kvar)