Teknisk Fastighetsservice söker certifierad kyltekniker

Om jobbet

Teknisk Fastighetsservice AB är ett av norra Sveriges ledande företag inom service, förebyggande underhåll, installation av fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el samt styr och regler. Verksamheten är belägen i Norrland med kontor på 14 orter från Gävle i söder till Luleå i norr med huvudkontor i Sundsvall. Våra kunder är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Teknisk Fastighetsservice ingår i en koncern med mer än 200 medarbetare varav 140 är anställda i TFS, bolaget omsatte drygt 165 Mkr 2016.

Inledning
Är du certifierad kyltekniker och har erfarenhet inom servicearbete med inriktning mot kyla?
Ser du framemot möjligheten att tillhöra en organisation på stark fram marsch där du själv blir delaktig i utvecklingen på distriktet.

Arbetsuppgifter
I rollen som kyltekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet.
Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden samt ombyggnader inom kyla, ventilation, värme, el samt styr- och reglerteknik. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning inom våra olika arbetsområden.

Din profil
Vi söker dig som gillar omväxlande arbetsuppgifter, har ett utåtriktat sätt samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor. Som kyltekniker hos oss är du vårt ansikte utåt, därför ser vi att en av dina främsta egenskaper är serviceanda. Har du en lättsam inställning till uppgiften och ser möjligheter i stället för problem, kan vi erbjuda dig ett av branschens mest intressanta och kvalificerade arbeten.

Erbjudande:
  • Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning
  • Vi främjar personlig utveckling inom våra områden
  • Vi har vår TFS Friskvårdssatsning

Kontakt:
Anders Rudolfsson, avdelningschef 070-699 01 86 anders.rudolfsson@tfservice.se
eller
Caroline Backlund, HR-ansvarig 060-14 04 00 caroline.backlund@tfservice.se

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, skicka därför din ansökan så snart som möjligt till: caroline.backlund@tfservice.se
Jobbfakta
Ort
Umeå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Mejla Caroline Backlund

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget