Redovisningskonsult till Aweko Nord

Redovisningskonsult till Aweko Nord

Gillar du siffror, skapa ordning i kaoset och vill få möjlighet att jobba på en av Umeås personligaste redovisningsbyråer? Då är vi på Aweko rätt för dig.

Vi är en fulländad byrå som hjälper till med allt från löpande bokföring, bokslut till rådgivning och löner. Vi tror inte att en lösning är bäst för alla - utan är agila i vårt tankesätt och våra handlingar och skräddarsyr våra lösningar efter våra kunders behov, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Tillsammans bidrar vi med en viktig pusselbit i våra kunders vardag. Nu söker vi en redovisningskonsult som vill vara med på vår fortsatta resa att förbli Umeås mest personliga redovisningsbyrå.

Din vardag hos oss
Som redovisningskonsult hos oss på Aweko omfattar ditt arbete löpande redovisning, kund- & leverantörsreskontra, avstämningar och eventuellt bokslut. Du kommer att inneha visst kundansvar, men till din hjälp har du ett team som alla hjälps åt för att lösa kundernas behov. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen utveckling, samtidigt som du får möjlighet att ta ansvar och utveckla både våra arbetssätt och verksamhet.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi tror att du har några års erfarenhet inom redovisning, men söker nästa steg i din karriär. Har du tidigare arbetat på en byrå är det ett plus, men inte ett krav. För att trivas hos oss är du en kommunikativ, driven, noggrann och ansvarstagande person.

Här hjälps vi alla åt, så att finnas tillgänglig och stötta dina kollegor är en del av din vardag. Vi ser gärna att du har god systemkännedom för att skapa effektiva digitala flöden för våra kunder.

Om Aweko
Vi är en fulländad byrå som hjälper dig med löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, lön, deklarationer samt rådgivning. Hos oss får ni personlig service och skräddarsydda lösningar som passar just dig och ditt företag. Ibland kanske inte tiden räcker till för att båda förverkliga en affärsidé och samtidigt ha kontroll över företagets ekonomi. Vi har som mål att vara den personliga redovisningsbyrån som riktar sig till dig som entreprenör i både stora, medelstora och små företag. Låt oss därför hjälpa dig och underlätta din vardag. Vi sköter din administration så att du själv som företagare kan fokusera på det som du är bäst på - ditt företags kärnverksamhet.

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Talent(h)ify och frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig konsult Hanna Sjöberg på 076 414 83 30.
Mer info
Kontaktperson Hanna Sjöberg
Telefon 076 414 83 30
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är morgondagens HR-företag med fokus på Headhunt & Employer Bradning som hjälper talanger hitta rätt utmaingar och rätt arbetsplats.

Genom att samarbeta med företag som tror på hållbart ledarskap och hållbara medarbetare som erbjuder sina anställda både professionell och personlig utveckling vill vi göra det lilla extra för våra talanger för att hitta rätt match.