Distriktsansvarig säljare

Distriktsansvarig säljare

Vi söker dig som är målmedveten, envis, genuint positiv och energisk. Vi vill helt enkelt ha en vinnare!

Du kommer ansvara för alla befintliga kunder inom distriktet samt all prospektering av nya kunder. Vi har en tydlig Vision med vad vi vill åstadkomma och varför vi finns på marknaden. Våra produkter förenklar, effektiviserar och hjälper företag att synas.

Är du personen som vill utvecklas och som är mån om din karriär? Gillar du allt som har med affärer att göra? Triggas du av när du når ett uppsatt mål eller när du vinner en tävling?

Då kan du vara helt rätt för oss och vi för dig! Skicka in din ansökan och berätta varför vi ska träffa just dig!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Ekdahl
Telefon 0708637664
Email Mejla Fredrik Ekdahl
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.timooffice.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder produkter med en klar idé och av hög kvalitet, för att hjälpa våra kunder att förenkla sitt dagliga arbete. Vår målsättning är att bli den självklara leverantören av kontorsprodukter med det lilla extra. För att bli det krävs det att vi kan erbjuda rätt produkt för rätt kundgrupp. Produkterna är smarta, väldesignade och har ofta flera användningsområden som bonus. Våra produkter ger kunden helt enkelt mer.

Vi har sedan starten 3 oktober 2003 alltid jobbat för att TIMO ska vara en trygg arbetsplats – där vi främjar och premierar personlig utveckling. För att uppnå personlig utveckling gäller det först att känna sig trygg i miljön och omgivningen.