Rekrytering av HR-ansvarig till Swoosh!

Rekrytering av HR-ansvarig till Swoosh!

Är du utbildad inom HR och drivs av att arbeta i ett högt tempo med en blandning av strategiskt och operativt arbete? Vill du arbeta i ett företag som har korta beslutsvägar och där du har stor möjlighet att påverka? Fantastiskt! Vi har den perfekta tjänsten för dig, läs vidare så berättar jag mer.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swoosh räkning en HR-ansvarig. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Swoosh.

Swoosh är ett snabbt växande företag som har högt i tak på arbetsplatsen. I Umeå arbetar i dagsläget drygt 65 personer, men Swoosh söker konstant efter att expandera. Du kommer sitta i Swooshs stora och fräscha lokaler som är belägna på Teg!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swooshs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att stödja cheferna inom rekrytering, arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, lönebildning och övriga personalfrågor. Du kommer även löpande vara delaktig i utvecklingen av samtliga flöden/processer som ingår inom HR. Då du är ensam inom HR sker arbetet både på en operativ och strategisk nivå med ett brett HR perspektiv. Som HR-ansvarig rapporterar du till respektive platschef samt direkt till VD.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Kvalitets- och miljöarbetes ansvarig enligt ISO 9001 samt 9004
  • Lagar och regler
  • Anställningsavtal
  • Förhandlingar
  • Utveckla rutiner, policys och arbetssätt
  • Kompetensutveckling
  • Stötta chefer i arbetsrätt samt kollektivfrågor
Som HR-ansvarig hos Swoosh erbjuds du en omväxlande, bred och verksamhetsnära roll i ett företag med stor tillväxt som satsar på HR för att vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs och utvecklas.

Vi söker dig som

har akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du har erfarenhet av brett, självständigt och professionellt HR-arbete på både strategisk och operativ nivå. Du kan uttrycka dig i svenska språket väl i både tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swoosh. Det är viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera med hög kvalité. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och medarbetare. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen. För att trivas och passa in på Swoosh är du ansvarstagande, ödmjuk och kreativ.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering,
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Swoosh är miljötekniskt företag. Med en strategisk placering av våra kontor, täcker vi idag upp stora delar av Sverige.
Vi utför tjänster som bl.a Relining, Högtrycksspolning, TV-inspektion,
Slamsugning, Sanering och Tömning av olje och fettavskiljare.
Våra uppdragsgivare är hushåll, företag och offentlig sektor.

I Swoosh koncernen är det cirka 120st anställda.
Vill du veta mer? Besök: www.swooshsverige.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 jan (1 dag kvar)