Pumpmaskinist - Betong

Pumpmaskinist - Betong

Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team!

Om tjänsten

Som pumpmaskinist blir din huvuduppgift att köra våra betongpumpar, det kan även bli aktuellt att köra betongbil vid arbetstoppar. Vi ställer höga krav på din förmåga att efterleva våra säkerhetsregler och ditt ansvar för underhåll och skötsel av fordonen. Arbetet som pumpmaskinist är omväxlande och utvecklande. I tjänsten kan det förekomma arbete på annan ort.

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker därför efter dig som värdesätter glädje och engagemang samt att skapa goda relationer med arbetskollegor och kunder. Vi vill att du är ordningsam, handlingskraftig, praktiskt lagd och trivs med att arbeta självständigt.

Ett krav för tjänsten är att du har C-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet av betong- eller byggbranschen är det meriterande.

Tjänsten är på heltid, och vi tillämpar 6 månader provanställning. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Jonas Martinsson, platschef
Telefon 072-533 54 72
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.