Teknisk Säljare/ Marknadsförare

Teknisk Säljare/ Marknadsförare

Swegon Group, helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom energieffektiva produkter och system för inomhusklimat. Swegon har dotterbolag i 16 länder, distributörer över hela världen och 16 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2500 personer och omsättningen år 2019 översteg 6 miljarder svenska kronor.

Om tjänsten
I tjänsten som teknisk säljare/marknadsförare på Swegon kommer du att arbeta med teknisk rådgivning, försäljning och konsultbearbetning av våra produkter och system. På ett serviceinriktad sätt ger du Swegons kunder support och vägledning via telefon eller platsbesök. Våra kunder består mestadels av entreprenörer och VVS-konsulter. En viktig del i tjänsten är att bygga goda och långsiktiga affärsrelationer med dessa.

Tjänsten innebär frihet under ansvar där du förväntas att självständigt planera och ansvara för ditt arbete. På Swegon jobbar vi mot ett gemensamt resultat med ambitiösa mål där alla förväntas dra sitt strå till stacken. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. Resor över dagen och övernattningar förekommer.

Hos oss blir du en del av en dynamisk arbetsplats där du har stor möjlighet att påverka och komma med egna idéer. Vi är prestigelösa och har en starkt utpräglad samarbetskultur. Som marknadsledande inom våra segment får du möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning kopplat till ventilation och arbetslivserfarenhet inom ventilationsbranschen. Swegon lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är affärsinriktad och kan förutse kundernas behov samtidigt som du prioriterar service och nöjda kunder. Vi tror att du har en hög social kompetens, sätter värde på en god laganda och gillar att arbeta tillsammans med andra i ett härligt team.

Du har ett genuint tekniskt intresse, är lösningsorienterad och trivs med att skapa affärsmässiga och långsiktiga relationer. Att du är självgående, har ett väl utvecklat ordningssinne samt trivs med att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter är en förutsättning för att lyckas i rollen. B-körkort, god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska är krav för tjänsten.

Våra värderingar "Customer Empathy, Trust och Commitment" genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi tar och hur vi agerar mot varandra.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch. Vi erbjuder en tjänst med varierande uppdrag i ett stabilt bolag i tillväxt. För rätt person finns gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Vi skapar världens bästa inomhusklimat för människor och miljö, vill du vara med på vår framtidsresa?

På Swegon är vi måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privat - och familjeliv. Vi värdesätter en jämställd arbetsplats och ser därför gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.swegon.se/jobb. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snart som möjligt, dock senast den 25:e september 2020. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Nicklas Jonasson, nicklas.jonasson@swegon.se

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swegon.se/jobb
Sista ansökningsdag 25 sept 2020 (1 dag kvar)