Drift- och Servicetekniker

Drift- och Servicetekniker

Som Drift- och Servicetekniker på Swegon kommer du att arbeta med driftsättning, felsökning, reparation samt kompletterande installationer på våra produkter. Fokus kommer ligga inom styr & regler, ventilationsteknik och mekanik. Du kommer att vara ansvarig över egna arbetsuppdrag vilket innebär planering, kundkontakt, färdigställande, överlämning och uppföljning. Ansvarsområdet kommer att utökas i takt med din personliga utveckling och din utökade kunskap. Som Drift- och Servicetekniker i Region Norr kommer du att jobba i en sammansvetsad grupp med mycket kunskap där vi alla hjälper och stöttar varandra.

Du kommer att få ökad kompetens inom våra produkter och system för att så småningom få möjlighet att bygga egna kundrelationer där vi säljer vår professionalism inom Swegons produkter och system. Tjänsten innehåller resor med utgångspunkt från vårt regionkontor i Umeå. Resor med övernattning kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasiekompetens / yrkesutbildning, gärna med några års erfarenhet inom branschen. Som person är du självgående likväl som att du verkar för en god laganda. I din planering av arbetet är du noggrann, värderar ordning och reda och trivs att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo.

Vidare ser vi att du har ett resultat- och kundorienterat förhållningssätt och ett starkt intresse av att utvecklas inom teknikområdet. Det är viktigt att du är ansvarstagande och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort B-kort erfordras.
Elbehörighet samt goda kunskaper inom kylteknik, ventilationsteknik, styr & regler och data ses som meriterande.

Våra värderingar "Customer Empathy, Trust och Commitment" genomsyrar allt vi gör och är utgångspunkten i de beslut vi tar och hur vi agerar mot varandra. Därför tror vi att du kan identifiera dig med dem.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch. Vi erbjuder en spännande tjänst med varierande uppdrag i ett stabilt bolag i tillväxt med stora visioner. På Swegon är vi måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privat- och familjeliv.

Vi skapar världens bästa inomhusklimat för människor och miljö, vill du vara med på vår framtidsresa?

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.swegon.se/jobb. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snart som möjligt, dock senast den 16:e februari 2020. För mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Linder, peter.linder@swegon.se 090-122053
Mer info
Kontaktperson Peter Linder
Email Mejla Peter Linder
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swegon.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swegon Group, helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom energieffektiva produkter och system för inomhusklimat. Swegon har dotterbolag i 16 länder, distributörer över hela världen och 16 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2500 personer och omsättningen år 2019 översteg 5,5 miljarder svenska kronor.