Rekrytering av processingenjör till Sweco

Rekrytering av processingenjör till Sweco

Vill du vara med och utveckla framtiden tillsammans med Sweco?

Är du en person som gärna tar ledarrollen och söker en arbetsplats som lägger stor vikt vid samhälle och miljö? Är du dessutom en god lagspelare som är nyfiken och brinner för att utveckla lösningar för kunder. Då har vi tjänsten för dig! Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en processingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsgruppen består av ett team med 16 härliga personer som ser framemot att du ska börja. Som anställd hos Sweco erbjuds du ett utvecklande arbete, därför blir din drivkraft en viktig del.

Arbetsuppgifter

I rollen som processingenjör kommer du att fungera som en projektledare. Du kommer att leda projektörer samt processutredningar. Vidare kommer du att arbeta med dimensionering och optimering av nya och befintliga verk och anläggningar. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer och därmed ta in, genomföra, följa upp samt avsluta uppdrag. Vidare har du möjlighet till en variationsrikvardag då dina uppdrag är breda och kan variera.

Vanliga arbetsuppgifter kan vara:
  • Projektering
  • Genomföra förstudier
  • Processoptimering
  • Projektledning
  • Stödjande funktion för mer juniora medarbetare
Vi söker dig som

Har en relevant utbildning på högskole- eller civilingenjörs nivå inom kemi, bioteknik eller miljö och vatten. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta inom process- eller kemiindustrin, gärna mot kommunala VA-anläggningar. Meriterande är också om du har erfarenhet av att driva och leda större projekt.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig som kan stå för Swecos värdeord vilka är; Nyfiken, lagspelare, engagerad och ansvarstagande.

Som person är du engagerad och trivs bra med att ta eget ansvar och kommer med egna förslag på förbättringsområden. Vi ser även att du är en god lagspelare som är nyfiken och brinner för att utveckla lösningar för kunder.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)