Rekrytering av Swecos nästa uppdragsledare inom ledningsteknik

Rekrytering av Swecos nästa uppdragsledare inom ledningsteknik

Gräset är grönast på Sweco!
Har du arbetat några år inom branschen och funderar på ett miljöombyte? Då har du hamnat rätt. Sweco är en prestigelös arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas på det sättet du önskar. Här sätts ett stort värde på dina önskemål och på friheten att utvecklas, både inom din yrkesroll men även utanför. Läs vidare och tveka inte på att skicka in en ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Swecos räkning en uppdragsledare inom ledningsteknik. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.

Swecos vattengrupp i Umeå består av en sammansvetsad arbetsgrupp på 20 personer, där åtta arbetar med ledningsteknik. Deras vardag består av att hjälpa kunder till den bästa och de mest konstandseffektiva lösningarna när det kommer till frågor som rör vatten, spill- och dagvatten. Det gör de med kunskap, stolthet och med vetskapen om att de är med och skapar en renare miljö. Du kommer att bli del av ett arbetsklimat där det är en självklarhet att hjälpa varandra, både inom arbetsgruppen och inom Sweco som organisation. Det här är en styrka som gör att ingen fråga är för svår eller komplicerad att svara på.

Då Sweco är en decentraliserad organisation innebär det att du är fri i din roll och det finns det ett stort utrymme för dig att själv påverka din egen arbetssituation och utveckling. Det är just det som Mathias, gruppchef för Swecos vattengrupp, är stoltast över och uppmuntrar till; att varje dag se sina medarbetare ta stora kliv och utvecklas. Du kommer även att få möjligheten att delta i många spännande uppdrag tillsammans med intressanta kunder där ditt kontaktnät snabbt kommer att växa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som uppdragsledare inom ledningsteknik och vid större uppdrag även inta rollen som teknikansvarig inom just ledningsteknik.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Att tillsammans med andra discipliner ta fram de bästa lösningarna utifrån kundens behov när det kommer till vatten, spill- och dagvatten.
  • Att vara sakkunnig i specifika tekniska frågor
  • Att vara den samordnande länken i uppdraget och styra de som arbetar inom ledningsteknik
  • Att coacha och leda de kollegor som är mer juniora till utveckling
  • Att praktiskt arbeta med dimensionering och skriva tekniska beskrivningar
Vi söker dig som

Har en högskoleingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, eller vad vi anser vara likvärdig utbildning. Du kan även har fått motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har arbetat minst fem år i branschen t.ex. som beställare, projektledare, konsult eller entreprenör inom mark och anläggning. Då all kommunikation sker på svenska talar du och skriver svenska obehindrat och har b-körkort.

Det är ett stort plus om du har koll på branschstandarder som t.ex. AB, ABT, ABK09 och anläggningsAMA . Vidare är det bra om du är bekant med AutoCAD, Novapoint, Civil 3D eller likvärdiga program, men det är inte ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco.
Du tar ansvar för ditt arbete och värnar om att du tillsammans med dina kollegor arbetar utifrån de mål som är uppsatta. Engagemang till samtliga kunder oavsett storlek är en självklarhet och du visar på en stor nyfikenhet i att utveckla dig själv och verksamheten. Vidare är du en lagspelare som ser värdet i att tillsammans hjälpas åt för att nå framgång.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs gärna med på https://www.sweco.se/om-oss/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Professionals Nord firar 5-årsjubileum av framgång med att erbjuda dig som är erfaren inom IT, ekonomi eller teknik chansen att flytta hem!