Vägarbetare till Västerbotten

Vägarbetare till Västerbotten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi vägarbetare till Västerbotten. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

I Västerbotten växer vi nu och vill förstärka vår organisation med nya medarbetare, framför allt till inlandet.

OM TJÄNSTEN:
I din roll som vägarbetare kommer du att ha ett omväxlande arbete som främst omfattar drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Det kan också bli aktuellt att arbeta i mindre mark- och anläggningsentreprenader. I tjänsten ingår schemalagd beredskap enligt fastställt schema.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har erfarenhet från drift och underhåll av väg, anläggningsarbeten eller transport-/maskinbranschen. Du känner ansvar för dina arbetsuppgifter, är flexibel och öppen för förändringar och nya arbetssätt. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har förarbevis, C-körkort och/eller YKB.

VARFÖR SVEVIA?
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.

För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Vanja Fältén på telefon 072-503 50 71. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko når du via växeln på telefon 08-404 10 00.

Intervjuer kommer att ske sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt dock senast den 8 november 2020.
Mer info
Kontaktperson Vanja Fältén
Telefon 072-503 50 71
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (19 dagar kvar)