Platschef till Västerbotten

Platschef till Västerbotten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en platschef inom drift och underhåll till Västerbotten. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

I Västerbotten växer vi nu och vill förstärka vår organisation med nya medarbetare, framför allt i inlandet.

OM TJÄNSTEN:
Som platschef är ditt ansvar att planera, driva och följa upp egna projekt med ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har dagliga kontakter med dina medarbetare, kunder och leverantörer, vilket ställer stora krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Ditt ledarskap präglas av att låta andra människor växa och utvecklas. Affärsmässighet och god datorvana krävs också för rollen.

Vem är du?
För att du ska passa in hos oss kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga erfarenheter och egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang, är driven, lösningsorienterad och kan ta egna initiativ. Det är också viktigt att du är en lagspelare med servicekänsla, ordningssinne och förmåga att snabbt anpassa dig till nya situationer. I våra projekt arbetar vi mot gemensamma mål med säkerhet och lönsamhet i fokus. Vi använder digitala verktyg och ser därför gärna att du har intresse för teknik och moderna hjälpmedel. Körkort (lägst B) är ett krav. Teknisk utbildning på högskolenivå samt kunskaper/erfarenheter av entreprenadjuridik är meriterande. Vi ser gärna också att du har en grundförståelse för drift och underhåll och/eller mark- och anläggningsarbeten.

Varför Svevia:
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

ANSÖKAN OCH INFORMATION
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Vanja Fältén på telefon 072-503 50 71. Våra fackliga företrädare för SACO, Ledarna, Unionen och Seko når du via växeln på telefon 08-404 10 00.

Intervjuer kommer att ske sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt dock senast den 8 november 2020.
Mer info
Kontaktperson Vanja Fältén
Telefon 072-503 50 71
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (9 dagar kvar)