Platschef till Arbetschefsområdet Marksanering

Platschef till Arbetschefsområdet Marksanering

Vill du utveckla Svevias verksamhet inom Marksanering i norra Sverige? Då kan vi erbjuda dig en tjänst som Platschef i en organisation där din drivkraft och vilja att påverka verksamheten tas tillvara.

Svevias arbetschefsområde Marksanering arbetar med projekt över hela landet. Gruppen består av ca 25 personer placerade runt om i landet med jämn fördelning mellan män och kvinnor och tillsammans har vi en bred kompetens inom sanering av förorenad mark och vatten. I takt med att vi har ökat vår orderingång behöver vi stärka våra projekt med engagerade medarbetare som sätter kunden i fokus.

Vi har under den senaste tiden haft flera spännande saneringsprojekt; bland annat sanering av tungmetaller vid Klippans läderfabrik och vid det gamla sågverket i Lessebo. Det stannar så klart inte med detta, utan vi har fler intressanta projekt på gång och med dig på plats kommer vi ha möjlighet att få många fler.

Vårt erbjudande

Du kommer att vara med och bygga och utveckla verksamheten inom marksanering i norra och mellersta Sverige där en viktig del är att aktivt bevaka, bearbeta och utveckla både nya och befintliga kundrelationer i regionen. Tillsammans med kunder och leverantörer hittar ni de bästa lösningarna för projektet. I arbetet med privata kunder kan du behöva stötta i både undersökning och vara stöd i myndighetskontakter.

Som kärnan i entreprenaden planerar, driver och följer du upp dina egna projekt. Du är ekonomiskt ansvarig för budget, prognoser och projektstyrning i projekten. På Svevia sätter vi säkerheten först och du ansvarar för att projekten har en bra och säker arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga. För oss innebär säkerhet ordning och reda så väl ute i produktionen som i projektstyrningen. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsplats som kännetecknas av respekt, omtanke och engagemang.

Då geografin du kommer att verka inom är stor ska du räkna med att du kommer att ligga borta under veckorna. Som platschef rapporterar du till Arbetschef.

Dina kunskaper
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom infrastruktur eller annan relevant inriktning och har arbetat i ett antal år med entreprenader inom anläggningsbranschen. Du känner dig bekväm med att arbeta i Office-paketet och andra IT-verktyg. Då tjänsten innebär resande är körkort ett krav.

Dela väg med oss

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Hos oss har du även stora utvecklingsmöjligheter och får som anställd tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral

Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som landets bästa väg- och anläggningsföretagen vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Ansökan:
Vi kommer att granska ansökningarna löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Efter ansökningstidens slut kommer vi att börja kalla kandidater på intervju.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Arbetschef, Marie Eriksson 040-28 83 73 alternativt HR Partner, Cecilia Pernhage på 0736-200606. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!