Kalkylingenjör till Västerbotten

Kalkylingenjör till Västerbotten

Svevia är specialister på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder kronor.

Arbetschefsområde Drift Västerbotten söker nu en kalkylingenjör med lämplig placeringsort i länet efter överenskommelse. Om du vill bli vår nya medarbetare så erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete i en verksamhet med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten: Som kalkylingenjör hos oss kommer du att få driva kalkylarbetet, självständigt eller i team, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer också att arbeta tillsammans med våra platschefer inom arbetschefsområdet vid planering av nya uppdrag och är en viktig rådgivare vid framtagandet av produktionskalkyler. I och med detta ingår det även att hålla sig uppdaterad om kapacitets- och kostnadsutveckling och normallägen "best practice" inom branschen. Du kommer att arbeta i en platt organisation nära besluten och har du idéer och utvecklingsförslag finns goda möjligheter att få dessa genomförda. Som kalkylingenjör kommer du att tillhöra arbetschefsområdets stab och ingå i ledningsgruppen.

Kvalifikationer: Som person är du analytisk, uppmärksam och initiativtagande med hög standard på såväl kvalitet som effektivitet. Du har också fallenhet för siffror och beräkningar. Du är driven, ser affären och tar initiativ till att hitta nya möjligheter och lösningar. Har du erfarenhet av produktion och/eller kalkylering från väg- och anläggningsbranschen är det meriterande.

Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som till exempel samarbetsförmåga, servicekänsla och engagemang samt att du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande arbetssätt. Du bör även ha goda kunskaper i svenska och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Att du har god datorvana och körkort tar vi för givet. Våra värderingar är också viktiga för oss och vi vill även att du lever upp till dessa som är engagemang, samarbete och ansvar.

Ansökan: För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Jonas Fredriksson på tel. 070-386 88 08 eller HR-partner Claes Teglund på tel 070-377 26 31.

Välkommen med din ansökan senast den 28 januari 2019. Om du inte vill göra en formell ansökan så går det bra att maila sitt namn och telefonnummer till claes.teglund@svevia.se så ringer vi upp för en vidare kontakt.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 jan (4 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.