Driven mätchef till Svevia Västerbotten

Driven mätchef till Svevia Västerbotten

Trivs du med ansvar och vill utvecklas inom en större koncern? Vill du jobba med de största mark- och anläggningsprojekten i regionen? Brinner du dessutom för geo och det senaste inom mätteknik? Då är du rätt person för jobbet!

Dina arbetsuppgifter

Som mätchef på Svevia blir dina arbetsuppgifter att leda mätningsarbetet på tilldelade mark- och anläggningsprojekt runt om i Västerbotten och du deltar aktivt i produktionen. Du blir involverad i alla skeden i dina projekt och fördelar tiden mellan kontoret och ute på arbetsplatsen. Du ansvarar för bland annat uppmätning och reglering av mängder mot beställare samt att ta fram underlag för maskinstyrning i efterfrågat format. Under projektens gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller. Till din hjälp har du modern teknik och ett nära samarbete med arbetsledningen på dina projekt. Du är även ett stöd i regleringsfrågor och tar beslut om mätmetoder. Svevia har ett nätverk för sina mätchefer där man arbetar med ständig vidareutveckling och i det kan du vara en viktig del och både få och tillföra kunskap.

Din stationeringsort är flexibel inom länet och bestäms i samråd med arbetschef.

Din profil

Vi ser gärna att du har någon form av teknisk grundutbildning samt att du vidareutbildat dig inom mätteknik. Du bör också ha några års praktisk erfarenhet från branschen. Har du arbetat med totalstation och gps samt har kunskaper i programmen geo och auto-cad är det meriterande. Erfarenhet av maskinstyrning samt vana att leda andra är också meriterande. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

Som person eftersträvar du alltid goda relationer med såväl medarbetare, entreprenörer och våra kunder. Naturligtvis har du också ett förtroendeingivande och affärsmässigt arbetssätt samt ställer upp på våra värderingar som är, engagemang, samarbete och affärsmässighet.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till Andreas Lindqvist på tel. 073 - 413 06 11 eller mail: andreas.lindqvist@onepartnergroup.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges gator och vägar samt annan infrastruktur. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill var med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia nu och i framtiden.