Lokalvårdare

Lokalvårdare

Lokalvårdare SLU

Ref SLU.ua.2021.2.5.1-2091

Avdelningen för service, säkerhet och miljö (SSM) är en del av universitetsadministrationen vid SLU och har till uppgift att ansvara för att samordna och stödja universitetet inom områdena för service, säkerhet och miljö. Avdelningen är representerad på 4 orter och har ca 120 medarbetare fördelat på 20-talet tjänsteområden som omfattar allt från basservice- till myndighetsuppgifter. Verksamhetsstödet och de myndighetsgemensamma uppgifterna - tillsammans med flera andra tjänster - omfattar hela universitetet medan vissa tjänster har en mer lokal inriktning och omfattning.

Arbetsuppgifter:

Som lokalvårdare hos oss arbetar du med lokalvård. Vid behov kan det hända att du behöver hoppa in och hjälpa till med enklare Närserviceuppgifter.
Lokalvård: Allmänt förekommande lokalvårdsuppgifter; städa kontor, toaletter, undervisningslokaler, laboratorier och kök. Kombimaskinkörning och golvvård.
Närservice: Mindre möbelflyttningar, posthantering, demontera och flytta diverse inredning. Byta lysrör samt hantera återvinning mm.

Kvalifikationer:
  • Du skall minst ha genomgått grundskola eller motsvarande.
  • Minst 6 månaders erfarenhet av yrkesmässig lokalvård eller annat liknande servicearbete.
  • Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Meriterande:
  • B-körkort behörighet (manuell)
  • Lokalvårdsutbildning SRY eller PRYL
Personliga egenskaper:

Vi söker en lyhörd, flexibel och samarbetsvillig medarbetare som förstår hur viktigt det är med god service. Du kommer vara en del av servicegruppen och representera oss som en god ambassadör ut mot personalen i Skogishuset. Lokalvården jobbar som ett team och du har tät dialog med lokalsamordnaren och lokalvårdskollegorna i den dagliga planeringen. Rollen kräver att man är noggrann, strukturerad och arbetar systematiskt. I en del moment krävs att du kan arbeta självständigt men du ska även kunna samarbeta i grupp. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Placering:

Umeå

Anställningsform:

Fast anställning, provanställning i 6 månader

Omfattning:

100%

Tillträde:

2021-09-01

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-06-27.

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/

Kontaktpersoner

Maria Renberg

Facility Manager

maria.renberg@slu.se

Länk till den här sidanhttps://www.slu.se/om-slu/jobba-pa-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=5063&rmlang=SE
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://internt.slu.se/min-anstallning/
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.