Instutitionen för Norrländsk jordbruksvetenskap

Vill du arbeta i en unik forskarmiljö och göra skillnad? Institutionen för Norrländsk Jordbruksvetskap (NJV) har drygt 30 anställda och omsätter ca 40 miljoner kronor om året. Vi är en del av Sveriges Lantbruksuniversitet SLU i Umeå. Här bedrivs forskning och utbildning inom lantbruk och växtodling i en internationell miljö vilket gör att engelska är vårt arbetsspråk. Inom vårt ansvarsområde ingår två unika infrastrukturer i form av ett urbant lantbruk och en fältforskningsstation. Välkomna att läsa mer på www.slu.se/njv.

Vi söker en ekonom som vill hjälpa till driva och utveckla vår institution.

Arbetsuppgifter:

Förutom huvudansvaret för den löpande ekonomiadministrationen knuten till projektredovisning, budget och bokslut kommer du att ingå i institutionens ledningsgrupp där du är ett strategiskt och ett operativt stöd till institutionsledningen. Till institutionens forskare bistår du med kalkyler inför ansökningar och redovisningar till externa bidragsgivare. Även inköp och upphandlingsfrågor ligger i rollen liksom samordning och samarbete internt inom institutionens administrativa verksamhet.

Kvalifikationer:

Du ska ha en akademisk examen med ekonomisk inriktning eller motsvarande kompetens. Erfarenheter av administrativa system är ett krav och har du dessutom arbetet med SLU:s system är det meriterande (SLU använder UBW (Agresso), Proceedo och Primula). Du ska ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och strukturerad. Goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav. Några års erfarenhet av ekonomiadministration, gärna från offentlig verksamhet är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är strategisk och noggrann i ditt arbete.

Placering:

Umeå

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. SLU kan komma att tillämpa provanställning.

Omfattning:

100%

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-08-10

Fackliga kontaktpersoner:

https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/
Mer info
Kontaktperson Mårten Hetta
Telefon 090-7868747
Email Mejla Mårten Hetta
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug 2019 (17 dagar kvar)