Företagsrådgivare/administratör inom kompetensförsörjning och utbildning

Företagsrådgivare/administratör inom kompetensförsörjning och utbildning

Nu söker vi en företagsrådgivare med fokus på kompetensförsörjning, kursverksamhet och administration till Sveriges Byggindustrier i Umeå med Västerbotten som huvudsakligt verksamhetsområde. Verksamhetsområdet ingår i region Norra Norrland och har kontor i Luleå och Umeå.

Regionen består av 6 medarbetare med olika ansvarsområden och hjärtefrågor, men som tillsammans arbetar för en attraktiv, sund och säker byggbransch.

Om tjänsten
Som företagsrådgivare kommer du att vara ett stöd och ge information till medlemsföretagen i delar av deras verksamhet. I rollen ingår att jobba med branschens kompetensförsörjning, administrera medlemsaktiviteter, informationsträffar och utskick samt utbildningar och andra evenemang inom regionen. En stor del av arbetet innebär också att stötta vår kursverksamhet och vara ett administrativt stöd. Du ansvarar för alltifrån bokning av lokaler, förtäring och utrustning till inbjudningar, deltagarlistor och fakturering m.m.

Du har ett nära samarbete med medarbetarna i Norra Norrland och har naturligtvis tillgång till Sveriges Byggindustriers samlade expertis vid behov. Regionen har regelbundna regionmöten och träffar för samordning, kompetensutveckling och samhörighet.

I dina arbetsuppgifter ingår att
  • Arbeta med rådgivning och vara kontaktperson för våra medlemsföretag
  • Arrangera och administrera medlemsaktiviteter och evenemang inom regionen
  • Genomföra möten och aktiviteter för medlemsföretagen
  • Administrera medlemsregister och andra uppgifter
  • Utbilda och sprida kunskap inom kompetensförsörjningsområdet
  • Bygga relationer med medlemsföretag, viktiga organisationer och externa samarbetspartners
  • Samverka internt med lokala chefer, regionchefer och det nationella kansliet
  • Resor i tjänsten förekommer huvudsakligen för gemensamma möten eller medlemsaktiviteter.
Utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation. Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med människor.

Om dig
Som person har du ett gott ordningssinne, hög servicekänsla och vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer externt såväl som internt. Du är positivt och utåtriktad, har god initiativförmåga samt är noggrann och prestigelös. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete inom medlemsorganisation, utbildningsverksamhet eller företag inom byggbranschen. Kunskaper om bygg och byggbranschen är meriterande. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom t.ex. HR. Du kan även ha erfarenhet från branschen som bedöms likvärdig.

Ansökan
Vi gör urval löpande men vill ha din ansökan senast den 30 april 2019.

Har du ytterligare frågor om tjänsten, kontakta regionchef Johan Hallberg, johan.hallberg@sverigesbyggindustrier.se, tfn 090-71 82 71.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (50 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Förbundet Sveriges Byggindustrier organiserar ca 3.600 arbetsgivare i 25 lokala byggföreningar organiserade i 6 geografiska regioner. Sveriges Byggindustrier är en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv och har 140 medarbetare.