Trädgårdsmästare till Svenska kyrkan i Umeå

Trädgårdsmästare till Svenska kyrkan i Umeå

Dina arbetsuppgifter

Som trädgårdsmästare hos oss kommer dina dagar att bestå av ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Ett huvudsakligt ansvarsområde är att inventera och säkerställa att de kartritningar som finns över kyrkogårdarna är så aktuella och precisa som möjligt. Du säkerställer att till exempel att gravar, planteringar och vattenledningar är korrekt utmärkta i våra digitala kartsystem. Du kan artbestämma växter och plantor som förekommer och inventerar dessa samtidigt som du under sommarhalvåret jobbar med skötsel, samt deltar i alla förekommande arbetsuppgifter på kyrkogården. Ibland jobbar du som vaktmästare vid begravningar, då ett bra bemötande av anhöriga och besökare är viktigt.

Din profil

Det är meriterande om du har en trädgårdsutbildning alternativt att du förvärvat motsvarande kompetens via arbete.

Som person har du viljan och förmågan att vara en stödfunktion till verksamheten. Du får energi av att ta initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Vi ser att du är strategisk och strukturerad samt har god förmåga att organisera. Kommunikativ och prestigelös tror vi också är ord som beskriver dig, och att du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta Mattias Adolfsson på telefon 0733 - 51 27 25 eller Emelie Wijk på telefon 0733-51 27 28.
Facklig företrädare är Anders Lundmark, Kommunal anders.lundmark@svenskakyrkan.se och telefon 090-200 2642

Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag är den 18 november. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-512725
Område Umeå
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska kyrkan i Umeå ansvarar för begravningsverksamheten i Umeå pastorat. I kyrkogårdsförvaltningen ingår Norra kyrkogården, Västra kyrkogården, Backens kyrkogård, Röbäcks kyrkogård och Tavelsjö kyrkogård. På Norra kyrkogården finns även vårt krematorium. Kyrkogårdsförvaltningen har cirka 20 helårsanställda, och under sommarsäsongen ytterligare ett femtiotal säsongsanställda.

Har du ett öga för det gröna samtidigt som du intresserar dig för digital kartteknik? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker två trädgårdsmästare som ansvarar för digitala kartor till kyrkogårdsförvaltningen i Umeå. Som trädgårdsmästare samarbetarar ni med varandra men utgår och ansvarar för två olika förvaltningsområden, Backen och Norra.