Butiksansvarig Teknisk säljare

Butiksansvarig Teknisk säljare

Svenska Batterilagret AB söker teknisksäljare för vår butik/lagerställe i Umeå. Jobbet innebär säljbesök ute hos kund och i vår butik. Svenska Batterilagret AB säljer och marknadsför batterier, laddare och tillbehör, från klocka till truck. Vi arbetar med kända varumärken så som Varta, Energizer, Bosch, Panasonic, CTEK, Victron och Deka mm. Vi har 28 egna butiker/lagerställen i Sverige.

Som butiksansvarig säljare på Svenska Batterilagret ansvarar du för att skapa långsiktiga affärer med våra befintliga kunder samtidigt som en stor del av ditt fokus kommer att ligga på att etablera nya relationer och ta in nya affärer.

Vi ser gärna att Du har genomfört din gymnasieutbildning inom något teknikorienterat område och att Du har erfarenhet av försäljning. Det är också meriterande men inget krav om du har erfarenhet om batterier och laddare. Produktkunskap får du från oss. Du är öppen och enkel person med ett intresse för att träffa och hjälpa kunder med tekniska lösningar. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning.

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Butikssäljare, fackhandel - 1-2 års erfarenhet

Utbildning
Krav
  • Gymnasial utbildning
Språk
Krav
  • Svenska
Körkort
Krav
  • B
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huvudkontor och centrallager ligger i Kungälv utanför Göteborg. Våra kunder är privatpersoner och industrikunder. Vi omsätter ca SEK 150 milj. och har höga tillväxtmål.