Innesäljare/butikssäljare till Umeå

Innesäljare/butikssäljare till Umeå

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare jobbar du främst i butik medförsäljning av hela vårt produktsortiment inom solavskärmning. I uppgifterna ingår bland annat att:
> Sälja till kunder i butik
> Följa upp avtal och offerter
> Beräkna och anpassa utifrån kundens behov och krav
> Viss uppsökande försäljning förekommer

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har erfarenhet av tekniska produkter och försäljning. Du är noggrann som person och tycker om att kommunicera med kunder och medarbetare. Du tar initiativ och driver ditt eget arbete i vardagen.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda datorkunskaper.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 7 mars.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd med mer än 40 års erfarenhet av solavskärmning. Vi erbjuder alla typer av solavskärmning, från fönster- och terrassmarkiser till plissé- och lamellgardiner. Vi arbetar både med offentliga miljöer och privata hem. Du hittar oss från Boden i norr till Helsingborg i söder. Varje Sun Off butik är fristående och drivs av den lokala ägaren.
Vill du vara med i ett expansivt företag och jobba med försäljning? Då skall du söka denna tjänst!