Montör / Installatör av solskyddsprodukter till Sun Off AB, Umeå

Montör / Installatör av solskyddsprodukter till Sun Off AB, UmeåMontör / Installatör av solskydd

Vi, SunOff-gänget i Umeå, är inne i en utvecklingsfas och behöver komplettera upp med någon som gillar att stiga upp varje morgon och längtar till jobbet och kollegorna. Känner du igen dig? Då är du troligtvis den proaktiva, doern som vi söker.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som montör kommer du primärt att arbeta med installation av solavskärmningar, i olika utföranden. Inom- och utomhus samt både hemma hos privatkund som ute hos olika företag där vi anlitas som underentreprenörer. Handverktyg används dagligen. Skylift av olika varianter samt ställning används frekvent så du behöver kunna vistas på lite högre höjd. Vi ger dig utbildning på Skyliften innan du använder den. Utöver detta ansvarar du även för att vara delaktig i den dagliga planeringen inom gruppen, hålla ordning och reda samt följa gällande lagar, regler och policys. Vissa arbetsuppgifter innefattar även enklare el- och kabeldragning. Arbetsmiljön är renlig och relativt fri från buller då de mesta av monteringen sker för hand eller utomhus.

Vi söker dig som
  • Har viss vana av handverktyg
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort
Meriterande
  • Glasarbete
  • Industriell/teknisk utbildning eller annan relevant utbildning och/eller erfarenhet av montering eller arbetat inom tillverkningsindustrin
  • El- och automationsutbildning
  • Erfarenhet av elmontering, elkunskap samt ritningsläsning från div elektronikbeskrivningar
  • Truckutbildning
Din bakgrund

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål och att alltid lämna nöjda kunder.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget men även ensamarbete förekommer ute hos kunder, både privata och företag.

Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines samt så är du också lite av en problemlösare.

Hos oss kommer du att arbeta i ett team av montörer och administratörer. Vi är ett mindre företag och jag uppskattar att beslutsvägarna är korta. Det innebär också att vi är lite flexibla vad gäller våra arbetsuppgifter.

Som ny får du en gedigen onboarding över tid vilket innefattar allt från minsta persiennmontage till montage av garageportar. Arbetsuppgifterna varierar mycket och ingen dag är den andra lik.

Vi är idag ett glatt gäng på 6 personer med högt i tak men vi saknar dig och tror och hoppas att du ska trivas hos oss.

- Britt-Mari Lundmark, Platschef

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Heltid. Dagtid.

Tjänstgöringsort: Umeå men även arbetsresor till olika orter kan förekomma. Dessa kan medföra övernattning.

Information:

Vid frågor kontakta Britt-Mari Lundmark på mail Britt-mari.lundmark@sunoff.se, eller telefon 070 5780299.

Ansökan sker via ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!

Ta chansen och var med och forma ett av teamen som på ett professionellt sätt reglerar solljus & värme i hela Sverige!

Sökord: montör, hantverkare, snickare, installatör, hantverk, montering
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.