Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att bli en del av ett engagerat team, som hjälper och servar slutkunder. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ta emot inkommande samtal, besvara frågor över telefon och mail samt guida kunderna till olika lösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Faktura- och reskontrafrågor
  • Återbetalningar
  • Informera våra kunder om gällande avtalsvillkor
  • Övriga avtalsadministrativa uppgifter
Din profil

Vi söker dig som har god datorvana samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet från serviceyrken eller kundtjänst är meriterande samt om du behärskar norska i tal och skrift är det också meriterande. Som person tror vi att du är du noggrann, serviceminded, utåtriktad och stresstålig samt gillar att jobba i team.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till slutet utav augusti 2020. Det finns god chans till förlängning av uppdraget.

Urval och intervjuer sker löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Studentwork söker nu två kundtjänstmedarbetare med stark servicekänsla och god telefonvana till vår internationella kund med kontor i centrala Umeå.