Vill du sommarjobba med bilrekonditionering?

Vill du sommarjobba med bilrekonditionering?

Är du serviceinriktad och gillar kundkontakt? Har du ett genuint bilintresse och är flexibel och noggrann? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta med bilrekondering hos en av världens största biluthyrningsfirmor. Tjänsten innebär mycket kundkontakt vilket ställer höga krav på din förmåga att kunna ge god service. Dina främsta uppgifter kommer vara göra rent hyrbilarna, både in- och utvändigt enligt bestämda rutiner. Du kommer även att möta upp kunder och hämta eller lämna hyrbilar, ta emot bokningar och hantera övrig förekommande administration. Andra förekommande arbetsuppgifter är tankning, fylla på spolarvätska, kontrollera olja, däcktryck osv. Viktigt är att du kan arbeta effektivt i ett högt tempo men samtidigt vara noggrann. Arbetstiderna är framförallt förlagda på dagtid men det kan även förekomma arbete under kvällstid.

Du kommer anställas av studentconsulting och arbeta uthyrd till vår kund. Uppdraget är på heltid och startar 25/6. Det kommer att pågå i 4-6 veckor. Tjänsten tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat så ansök redan idag!

Detta söker vi:

Rätt person för denna tjänst värdesätter goda kundrelationer och att ge god service även under stressiga förhållanden. Vi tror även att du är flexibel då arbetet ibland kräver att du arbetar oregelbundna arbetstider, vidare är du självständig och driven och trivs bra i ett team. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi förutsätter att du har ett stort bilintresse och ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete som innehållit service.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se