Vi söker utvecklare till storsatsande företag i Umeå!

Vi söker utvecklare till storsatsande företag i Umeå!

Vi söker nu systemutvecklare med kunskap inom Java och/eller C till expansivt företag i Umeå. Vi söker både dig som är i början av karriären och dig som arbetat som utvecklare i några år.

Information om uppdraget:

Den produkt som du kommer vara med och utveckla är indelad i områden med olika support och utvecklingsteam. Utvecklingsteamen arbetar i nära samarbete med den kravorganisation som har kontakt med kunder samt även myndigheter. Ärenden lämnas över från kravorganisationen till utvecklingsteamen som får till uppgift att lösa och testa koden. Koden är i huvudsak i C och C#. Beroende på kund kan databasen variera. Vidare finns även flera gränssnitt i produkten där största delen är en C#-klient. Det finns även två olika webbar.

Detta söker vi:

Vi söker antingen dig som är nyutexaminerad, har jobbat något år som utvecklare eller är senior i branschen.
Du har en IT-inriktad akademisk examen och ett gediget teknikintresse. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Oavsett om du är junior eller senior kommer rollen formas efter dig och dina erfarenheter och kunskaper.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställda av kundföretaget.

Har du frågor eller funderingar gällande företag och tjänst är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare som du hittar till höger.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Mjukvaruutvecklare, Programmerare, C, Java, Utvecklare

Sökord: Mjukvaruutvecklare, Programmerare, C, Java, Utvecklare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com