Vi söker systemtekniker och systemkonsulter

Vi söker systemtekniker och systemkonsulter

Är du systemtekniker och vill ta nästa steg i arbetslivet? Välkommen att läsa mer nedan.

Information om uppdraget:

För kommande behov söker vi dig som vill jobba som systemtekniker eller systemkonsult. Du direktrekryteras av vår kund som vi berättar med om vid kontakt efter ansökan. Vi har tjänster både för dig som vill jobba som konsult och dig som vill jobba med interna system. Jobbet innebär att du får möjlighet att påverka och bidra till framtida lösningar. Du får i rollen chansen att vara med i vidareutvecklingen och automatiseringen av omfattande tjänster.
  • Arbetet innebär att jobba med underhåll och utveckling av system. I en konsultroll är det viktigt att sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar.
  • Du kan arbeta med allt från planering, design och implementation av olika delar.
  • På vissa uppdrag förekommer Arbete i 3rd-linesupport och tekniskt stöd
Detta söker vi:

Du som söker är en rutinerad tekniker med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett intresse för mjukvara och IT-arkitektur. Det är meriterande om du har en IT-inriktad utbildning, men den praktiska erfarenheten värdesätts högst. Du har erfarenhet av olika IT-miljöer.

Vi söker sig som har kunskap inom
  • Microsoft cloud
  • Amazon, Azure, onprem eller VMware.
Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen med din ansökan direkt.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com