Vi söker dig som vill arbeta som kvartersvärd

Vi söker dig som vill arbeta som kvartersvärd

För kunds räkning söker vi en kvartersvärd. Tjänsten kommer löpa från början/mitten av december till slutet av augusti 2019. Detta är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd direkt av kunden.

Information om uppdraget:

Som kvartersvärd ansvarar du för övergripande service till kunder. Du har daglig kontakt med boende vid felanmälningar, övriga typer av frågor samt vid in- och utflyttning. Arbetsuppgifterna består bland annat av reparationer, besiktningar, översyn av soprum, tvättstugor, vindsförråd, källare och utemiljöer. Det kan även förekomma viss administration i form av kontering av fakturor och beställningar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha allmän gymnasiekompetens samt trivas med ett rörliga arbete där du dagligen träffar människor och alltid stävar efter att bidra till god service. Din sociala kompetens och förmåga att kommunicera är av yttersta vikt.
Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Du måste ha B-körkort då transport mellan fastighetsområden kan förekomma.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Hoppas att vi ses!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se