Vi söker auktoriserad revisor till PwC i Umeå

Vi söker auktoriserad revisor till PwC i Umeå

Har du jobbat några år som revisor och är redo för nästa steg? Är du redo att dela med dig av ditt kunnande så att vi tillsammans kan ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Välkommen att läsa mer nedan!

Information om uppdraget:

Hos oss får du nya utmanande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta med intressanta kunder såväl möjlighet att ta dig an interna roller på kontoret om intresse finns för det. Här får du chansen att jobba med många kompetenta kollegor inom revision men även med våra andra avdelningar som arbetar med bland annat affärsrådgivning och skattetjänster. Hos PwC får du möjlighet till spännande utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de team du arbetar inom.

Om rollen:
Som revisor hos PwC kommer du att arbeta i en bred konsultroll där du kommer att utveckla din förmåga att bygga relationer och driva uppdragen framåt. I revisorsrollen förväntas du, både i team och självständigt, driva företaget framåt i en omväxlande miljö med många kontaktytor. Som revisor arbetar du som konsult och rådgivare mot kunder inom ett brett spektrum av branscher och måste därför, utöver ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande i konsultrollen.

På kontoret i Umeå arbetar PwC med kunder inom alla branscher och i alla storlekar. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Som revisor hos PwC utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner. Det omväxlande arbetet sker i team och en stor del av din tid spenderar du ute hos kunden.

Denna tjänst är på heltid och startar efter överenskommelse. Rekrytering sker av StudentConsulting och anställningen sker av PwC. Urval och intervjuer sker löpande så skicka med fördel in din ansökan snarast.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är auktoriserad revisor och som letar efter nya utmaningar alternativt dig med minst 4 års erfarenhet och som planerar att skriva revisorsprov i närtid. Du är civilekonom alternativt har en kandidatexamen i företagsekonomi i grunden.

För att lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta i skiftande miljöer då en stor del av det dagliga arbetet bedrivs ute hos kund. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, ledaregenskaper, analytisk förmåga och kreativitet. Vidare har förmågan att bygga förtroendefulla relationer till dina kunder och kollegor samt att du är lyhörd för kundens behov. Du strävar efter att ständigt leverera bästa resultat. Välkommen att skicka in din ansökan-vi vill gärna veta mer om dig!

Om arbetsgivaren:

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 900 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 36 000 kunder. Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se.

Sökord: Ekonomi, Revisor, Byrå, Revisionsbyrå

Sökord: Ekonomi, Revisor, Byrå, Revisionsbyrå
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com