Truckförare till stor kund i Umeå för kommande lageruppdrag!

Truckförare till stor kund i Umeå för kommande lageruppdrag!

Nu söker vi flertalet lagermedarbetare med truckkort (B1, B3 och A2) till en av våra stora kunder i Umeå. Företaget är ett internationellt bolag och en stor aktör inom sitt område.

Information om uppdraget:

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifterna som kan förekomma på ett lager; du kommer tar emot gods och plocka ordrar. Du kommer även i tjänsten läsa produktionsscheman, kundordrar, arbetsordrar, leveransordrar eller rekvisition för att bestämma objekt som ska flyttas, samlas eller distribueras. Du transporterar material och föremål från mottagnings- eller produktionsområden till förvaring eller till andra utsedda områden, ibland med hjälp av truck. Jobbet är fysiskt och innebär mycket gång under arbetsdagen.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs av StudentConsulting och arbetar hos kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort med minst behörighet B1, B3 och A2 och gärna har erfarenhet från liknande arbete.
Grundläggande kunskap/förståelse om materialhantering samt god datorvana är ett plus.

Som person är du noggrann, med en förmåga att fokusera på den aktuella uppgiften, för att tillgodose kundens krav på kvalitet och service. God social kompetens för att fungera i gruppen och för att stödja gruppens utveckling. Kreativ i sitt arbete för att hitta lösningar och förbättringar i verksamheten.
God samarbetsförmåga och hög servicekänsla vid kontakt med kollegor och kunder - interna såväl som externa.

Sökord: Lager, Logistik, Lagermedarbetare, Truckförare

Sökord: Lager, Logistik, Lagermedarbetare, Truckförare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com