Tekniskt lagd administratör till Hyresgästföreningen i Umeå

Tekniskt lagd administratör till Hyresgästföreningen i Umeå

Vi söker dig som vill ha ett extraarbete och har en god datorvana och gärna studerar inom IT-området.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en teknisk intresserad person som vill arbeta som administratör/dataregistrerare. Arbetsuppgifterna kommer handla om att föra över befintlig data från ett gammalt system till ett nytt.

Arbetet kommer utföras i Hyresgästföreningens egna lokaler i centrala Umeå. Du som söker måste vara studerande och vi antar att du har möjlighet att arbeta runt 8h i veckan. Hur du väljer att fördela tiden under veckorna är valfritt i dialog med kunden.

Uppdraget förväntas starta så fort vi hittat rätt kandidater och pågå fram tills arbetet är färdigställt vilket vi räknar med bör vara till sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god datavana och gärna studerar till datavetare eller systemvetare och är tekniskt intresserad. Har du även erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande. För att trivas i denna roll bör du gilla logiska sammanhang och problemlösning.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se