Systemutvecklare/programmerare redo för nya utmaningar?

Systemutvecklare/programmerare redo för nya utmaningar?

Har du utbildning eller erfarenhet från utveckling eller programmering och går i tankarna att göra en karriärförändring? Är du nyfiken på vad vi på StudentConsulting kan ha att erbjuda just dig och ta del av vårt kontaktnät?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har ett brett kontaktnät inom IT-branschen och har under den senaste tiden utökat våra samarbeten och rekryteringar mot just IT-företag runt om i Umeå.
Företagen är större internationella aktörer med världsomspännande projekt men även mer lokala aktörer som verkar för utvecklingen i Umeå med omnejd.

I och med dessa utökade IT-samarbeten är vi nu på jakt efter kandidater som är intresserade av nya utvecklings- och karriärmöjligheter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom datavetenskap/systemvetenskap eller annan relevant IT-utbildning. Kanske har du bred och gedigen erfarenhet inom IT-området och skaffat dig kunskap den vägen.

Ta chansen att träffa StudentConsulting i Umeås IT-rekryterare för att veta mer om vad vi har att erbjuda dig. Luta dig tillbaka och låt oss bli din jobbagent!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se