Systemkonsult till Hi5

Systemkonsult till Hi5

Vill du arbeta på ett ovanligt bra företag? Hi5 söker nu dig som har erfarenhet från IT- branschen och vill jobba med kundkontakt.

Information om uppdraget:

För Hi5 är det lika viktigt att du ska gilla dem som att de ska gilla dig. Vill du utvecklas tillsammans med några av landets mest kunniga kollegor, och samtidigt ha stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling? Hos Hi5 erbjuds du en kreativ och utvecklande arbetsplats där alla tar en aktiv del i att forma en långsiktig plan. Vill du veta mer om företaget? Läs mer på www.hi5.se

I rollen som Systemkonsult på Hi5 arbetar du med uppdrag mot olika kunder. Du kommer arbeta med att effektivisera hanteringen av servrar, arbetsstationer och programvaror.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Applikationspaketering för automatiserade miljöer
  • Serverinstallationer
  • 2-line support till våra kunder
  • Klientmanagering mha upkeeper/SCCM
Resor kan ingå i arbetet. Tillsättning för tjänsten sker enligt överenskommelse, med fördel så snart som möjligt. Du rekryteras av oss på StudentConsulting men anställs direkt av Hi5. Tjänsten är tillsvidare och provanställning kan komma att tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper inom klientoperativsystem (Windows 7/8/10). Du bör även ha erfarenhet av klienthantering och automatisering. Det är meriterande om du har arbetat med SCCM och/eller upKeeper, samt skapat applikationspaket för automatiserade miljöer. Det är även meriterande om du har arbetat med klientmanagering. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom Windows-server och SQL.

Som person är du som söker nyfiken, engagerad och villig att lära dig nytt. Kundfokus är viktigt då du i vissa fall kommer vara företagets ansikte utåt. En god social förmåga är en självklarhet då rollen kräver samarbete internt såväl som externt. Du ska ha god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Det är även av stor vikt att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, talar du finska ses detta som meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast möjligen. Vid frågor, kontakta rekryterare Malin Norgren på malin.norgren@studentconsulting.com.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Hi5 erbjuder dig arbete i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas.

Sökord: Klientoperativsystem, Servertekniker, 2nd-line, Umeå, IT-tekniker

Sökord: Klientoperativsystem, Servertekniker, 2nd-line, Umeå, IT-tekniker
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com