Svevia söker projektingenjör

Svevia söker projektingenjör

Är du vår nästa projektingenjör? Läs mer om denna spännande tjänst nedan!

Information om uppdraget:

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi är ett företag i snabb förändring. Hos oss får unga talanger utrymme att utvecklas och göra karriär. Vårt mål är att alltid vara bäst på det vi gör - oavsett om vi bygger Sveriges längsta motorväg, reparerar en betongbro eller plogar vägen till fjällstugan. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 8,3 miljarder kronor.

Projektingenjören ingår i projekt-/platsorganisation med ansvar för att vara vara projektstöd inom teknik, ekonomi och administration. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på projekt och din kompetens. Exempel på arbetsuppgifter är tidplanering, ekonomisk avstämning och kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Även kalkyl och inköpsarbete kan vara en del av tjänsten. Tjänsten är placerad i projekt så du som söker behöver vara flexibel i att kunna bo på annan ort under veckorna. Projekten är runt Umeå, Skellefteå och inåt landet, arbetet är heltid med arbetstider måndag- torsdag 10 timmar/dag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, alternativt flerårig branscherfarenhet inom roll som arbetsledare, mättekniker, platschef eller liknande. Du har B-körkort och god datavana. Vidare söker vi dig som fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av egna aktiviteter. Du agerar på eget initiativ och är handelskraftig.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Rekryteringen ske i samarbete med StudentConsulting och anställningen sker direkt av Svevia. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Norgren på 072-452 5887 eller malin.norgren@studentconsulting.com. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com