Spelutvecklare till företag i Umeå

Spelutvecklare till företag i Umeå

Vill du ta nästa steg inom spelutveckling? Välkommen att läsa mer nedan.

Information om uppdraget:

Till vår kund i Umeå söker vi dig som arbetat med spelutveckling och vill ha en ny utmaning. Kunden är ett snabbt växande företag i Umeå som kommer att utöka och letar efter fler utvecklare att ha med på resan. Företaget är licensierat utgivare för alla större spelkonsoler exempelvis Playstation 4, Nintendo Switch, Wii U, och Xbox One med mera. Mer information om företaget lämnas efter inskickad ansökan eller vid kontakt med ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker både dig som har jobbat dina första år inom branschen och dig som är senior utvecklare. Du är en fena på att programmera i C++ och C# och vi ser gärna att du tidigare har arbetat men någon form av spelplattform, gärna Unity. Du gillar problemlösning samt pratar och skriver engelska mycket bra. Naturligtvis har du en passion för spel, framför allt simulationsspel och utvecklandes av dessa.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför fram emot din ansökan inom kort. Frågor om tjänsten besvaras av malin.norgren@studentconsulting.com. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com