Sommarjobba som transportledarassistent på Allmiljö i Umeå

Sommarjobba som transportledarassistent på Allmiljö i Umeå

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på transportkoordinering, administration och service? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Välkommen att läsa mer nedan.

Information om uppdraget:

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med transportkoordinering, planering, administration och service. Mer specifikt innebär det att du kommer att svara i växel, ta emot ordrar och lägga upp dessa i systemet. Du kommer även arbeta med att planera och skicka ut rutter till Allmiljös olika transporter. Tjänsten är administrativ och innebär att du har stort ansvar för att planera, leda och fördela olika uppgifter.

Tjänsten är ett sommarjobb på heltid med start i juni till augusti. Du tillhör ett litet team och arbetar alltid tillsammans med minst en ordinarie personal. Arbetstider är 7-16 vardagar. Du anställs av StudentConsulting och arbetar på Allmiljö som har lokaler i Vännäsby.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du studerar inom logistik, transport eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är viktigt att du är kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Vidare är du väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker när vi hittat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Administratör, Transportledarassistent, Transportledare

Sökord: Kundtjänst, Administratör, Transportledarassistent, Transportledare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com