Slangmontörer till Hydroscand i Umeå sökes för omgående start

Slangmontörer till Hydroscand i Umeå sökes för omgående start

Vi söker nu montörer till vår kund Hydroscand i Umeå med start i månadsskiftet.

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har du ett starkt tekniskt intresse och en förmåga att arbeta effektivt. Du får gärna ha erfarenhet av montering sedan tidigare.
Anställningsstart för detta uppdrag är i månadsskiftet mars/april och uppdraget förväntas pågå juni ut med chans till förlängning beroende på kundens behov.

Vad innebär tjänsten?
Som slangmontör arbetar du med att montera slang och kit. Du kommer att arbeta mot kundorder i produktionen tillsammans med 3-5 andra slangmontörer.
Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar att hämta material på lagret, montera slangar, kit samt packa för leverans. Kvalité och effektivitet kommer vara viktiga ledord i tjänsten.
Du erbjuds ett omväxlande arbete i nära samarbete med kollegor i ett tajt team.

Uppdraget kommer innebära skiftjobb där du arbetar förmiddagsvecka (06.00-14.45) följt av eftermiddagsvecka (12.30-22.00). Tiderna kan komma att justeras under uppdraget.

Detta söker vi:

Du bör ha ett tekniskt intresse och vana av praktisk arbete, gärna liknande typ av monteringsarbete.
Truckkort behörighet B1 och B2 är ett krav.
För att du ska lyckas bra i tjänsten, krävs det att du är noggrann och flexibel samt har en förmåga att skapa och vårda goda relationer till både kunder och medarbetare. Då arbetstempot emellanåt kan vara högt är det viktigt att du kan arbeta strukturerat och effektivt.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till denna tjänst.

Du anställs av StudentConsulting och arbetar på Hydroscand på Västerslätt.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Industri, Truckkort, Montering, Industriarbete, Montör

Sökord: Industri, Truckkort, Montering, Industriarbete, Montör
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com