Servicemedveten IT-tekniker sökes!

Servicemedveten IT-tekniker sökes!

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för IT och teknik och som är intresserad av ett jobb på spännande företag i centrala Umeå!

Information om uppdraget:

Arbetet innebär att du agerar intern support, In-house, samt sköter allt vad gäller IT och drift hos kunden. Tjänsten är indelad i tre områden ansvar över nätverk, serverdrift samt support. Såväl kund som klienter arbetar uteslutande med Mac. På serversidan används Windows, Nuantix, med ett 15-tal virtualiserade servrar inklusive fjärrskrivbordsmiljöer. Du kommer arbeta med allt från nätverk och hårdvara till mjukvarukonfigurering, uppdatering och inställningar. Du trivs i rollen som rådgivare och expert och är van att arbeta problemlösande för klienter.

Tjänsten är på 75% och arbetet utförs dagtid mån-fre. Exakta arbetstider är ej fastställda utan kan anpassas utefter behov och önskemål. Kunden har sina lokaler mitt i Umeås stadskärna och är en välkänd aktör inom Umeås kulturliv med fler än 100 anställda. Du anställs av StudentConsulting och blir sedan uthyrd till kund. Uppdraget startar i början av maj och förväntas pågå i 6 månader med möjlighet att bli övertagen av kund.

Detta söker vi:

Rätt person för detta uppdrag har ett brinnande intresse för IT-teknik och en fallenhet för problemlösning inom detta område. Du har en utbildning inom IT-teknik/nätverk eller så har du genom arbete eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper.

Önskvärda kunskaper:
Windows server 2016
Ubiquiti
Clavister
pFsence
Mac OS
iOS
Subnät
VLAN
Trunkning

Som person är du professionell och pedagogisk, ansvarsfull och driven. Du tar egna initiativ och trivs i en serviceinriktad roll. Fördelaktigt är om du har ett kulturintresse också.

Är du den vi söker? Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com