Senior systemutvecklare till statlig myndighet

Senior systemutvecklare till statlig myndighet

Nu söker vi dig som jobbat med systemutveckling mot front-end och vill utvecklas vidare på en myndighet i med kontor i Umeå.

Information om uppdraget:

Myndigheten behöver nu förstärkning i form av en systemutvecklare som kan bidra till teamets framgångar. De tvärfunktionella teamen jobbar med sina uppgifter från "ax till limpa" där alla olika discipliner såsom arkitektur, krav, design, utveckling, test, testautomation, dokumentation, release och driftsättning ingår. Du är en lagspelare och du ges möjlighet att utvecklas tillsammans med dina teamkollegor i arbetet.

Arbetet bedrivs agilt med tät kundkontakt, frekventa leveranser och stor flexibilitet och förändringsbenägenhet. Stort ansvar läggs på de tvärfunktionella teamen att angripa och lösa problem på bästa sätt samt att bidra till sin egen förbättringsresa. Utveckling sker bl.a. i Java, JEE, Angular, Spring och Groovy. Versionshantering sker i Git och automation med hjälp av Jenkins. I nuvarande plattform användes Web Logic Server och nästa plattform är baserad på Open Shift.

Arbetet pågår i två år med option på 1+1 år. Vi berättar mer om myndighetenoch uppdraget vid kontakt efter ansökan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av frontend med inriktning mot web och Javascript.

Det är meriterande om du:
  • Har minst tre års erfarenhet av UX/UI-design för sällananvändarbruk och dagliganvändarbruk
  • Har jobbat med microfrontends
Varmt välkommen med din ansökan eller kontakta rekryterare Malin Norgren på 072-452 5887 eller malin.norgren@studentconsulting.com om du vill veta mer.

Sökord: Javascript, Front end, Programmerare, Systemutvecklare

Sökord: Javascript, Front end, Programmerare, Systemutvecklare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com