Reservdelsadministratör/Godsmottagare till Wist Last och Buss i Umeå

Reservdelsadministratör/Godsmottagare till Wist Last och Buss i Umeå

Har du erfarenhet inom logistik eller fordonsbranschen och vill arbeta med godsservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. De strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, de välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta tillsammans med en godsmottagare, där du tar emot ankommande gods och lagerför detta i system samt sorterar varorna i lagret. Du hanterar garantier och returer till leverantörer och fakturor i Ascendo vilket innebär löpande redovisning. Du kommer även att utföra tjänster med utkörningar med gods.

Uppdraget innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund. Anställningen är en heltidsanställning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning eller övertag av kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och planerat start för uppdraget är i början av januari.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har en utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet inom fordons/logistikbranschen. Du bör också ha grundläggande kunskaper i Microsofts Officepaket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i systemen GDS och/eller Impact. Då det är mycket administration, sortering av inkommande gods, fakturahantering samt att det förekommer en hel del kundbemötande ser vi gärna att du som person är strukturerad, självgående, initiativtagande och servicemedveten. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Krav:
  • Truckkort A-B
  • B-körkort
Sökord: Reservdelsmedarbetare, Lageradministration, Lager, Godsmottagare

Sökord: Reservdelsmedarbetare, Lageradministration, Lager, Godsmottagare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com