Röbäcks Sweden söker finsktalande säljare

Röbäcks Sweden söker finsktalande säljare

Letar du efter ett socialt arbete där du får arbeta affärsmässigt med tekniska lösningar? Vi söker nu en säljare till Röbäcks, läs mer nedan!

Information om uppdraget:

Röbäcks Sweden AB tillverkar och är återförsäljare av hållbara lösningar för fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten betong, asfalt och miljö. Som säljare hos Röbäcks får möjligheten att arbeta med försäljningen från start till stopp. Rollen innebär både uppsökande verksamhet och bearbetning av befintliga kunder. Tjänsten innefattar resande och direktkontakt med kunder.

Anställningen startar med en provanställning via StudentConsulting och övertas sedan av Röbäcks. Start sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Då rollen innebär att skapa relationer söker vi dig som trivs med att knyta kontakter och är social som person. Vidare kommer du få en ordentlig introduktion och utbildning, men du behöver ha ett tekniskt kunnande och förmågan att axla ansvar för hela försäljningsprocessen samt budgetansvar. Ytterligare krav för tjänsten är mycket goda kunskaper finska, svenska och engelska samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har en ingenjörsutbildning.

Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen med din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren:

Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö. Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd till betong- asfalt- och miljöindustrin. Detta i kombination med vår produktutveckling gör att med utrustning från oss säkerställs mervärde och effektivitet för våra kunder.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com