Röbäcks Sweden söker en automationselektriker

Röbäcks Sweden söker en automationselektriker

Som automationselektriker hos Röbäcks jobbar du med installation ute hos kund men även med utvecklig av styrsystem.

Information om uppdraget:

Röbäcks Sweden AB tillverkar och är återförsäljare av hållbara lösningar för fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten betong, asfalt och miljö. I rollen jobbar du i allt från stora till små projekt. Resor förekommer ofta då du kommer i rollen att ha mycket kundkontakt. Du deltar i och leder projekt, arbeta med support och dokumentation. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team där alla hjälps åt för att lösa kunders behov inom styrsystem.

Anställningen startar med en provanställning via StudentConsulting och övertas sedan av Röbäcks. Start sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Du som söker har en utbildning inom industrielektronik, automation, civilingenjör, högskoleingenjör eller liknande. Du har goda kunskaper inom automation och el, samt en förståelse för hydraulik och mekanik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort. Oavsett om du är nyutexaminerad eller om du har flera års erfarenhet inom området så kommer du att utvecklas i denna roll.

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av:
  • felsökning i elanläggningar,
  • support och installation
  • programmering
  • Linux.
Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen med din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren:

Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Programmet omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö. Vårt mål har i alla år varit att leverera anläggningar och produkter av hög kvalité med lång livslängd till betong- asfalt- och miljöindustrin. Detta i kombination med vår produktutveckling gör att med utrustning från oss säkerställs mervärde och effektivitet för våra kunder.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com