Produktionsadministratör till välkänt företag i Umeå

Produktionsadministratör till välkänt företag i Umeå

Nu söker vi för kunds räkning en person som vill arbeta med att stötta produktionsledare somt ledningsgrupp med olika administrativa sysslor.

Information om uppdraget:

Som produktionsadministratör kommer du ha en nyckelroll i att administrera och samordna olika aktiviteter och uppdrag på arbetsplatsen. Tjänsten är ny på arbetsplatsen och du kommer således få chansen att vara med i uppstarts- och uppbyggnadsfasen.

Dina arbetsuppgifter kommer främst handla om att agera stöd till produktionsledare samt ledningsgrupp i olika administrativa arbetsuppgifter såsom:
  • Samordning kring intervjuer
  • Onboarding av nya medarbetare och delvis även för anställda
  • Säkerställa systemaccesser för nyanställda
  • Hantera tidsrapporter
Vidare kommer du även vara behjälplig vid diverse inköp, samordning av utbildningar, framtagande av statistiska underlag samt sammanställning av material.

Detta söker vi:

Vi söker dig om har utbildning inom till exempel ekonomi, logistik eller beteendevetenskap. Alternativt att du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du ska vara flytande i svenska och engelska samt ha god datorvana vad gäller Office-paketet (främst Excel, Powerpoint, Outlook, Microsoft Teams etc.).

Som person är du mycket bra på att ta egna initiativ och är driven i det du tar dig för. Vidare är du noggrann och har förmåga att visualisera resultat/problem i text och bild (Excel/Powerpoint).
Du har ett pedagogiskt sätt att kommunicera med andra och en god samarbetsförmåga.

Uppstart för tjänsten är planerad till den 1/5 och uppdraget kommer löpa till den 31/12 2021 men det finns goda möjligheter till förlängning då företaget är under tillväxt.

Vi behandlar urvalet löpande så vänta inte med din ansökan.

Sökord: Projektadministratör, Logistik, Planering, Projekt, Administratör

Sökord: Projektadministratör, Logistik, Planering, Projekt, Administratör
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com