Paketsorterare under högsäsong

Paketsorterare under högsäsong

För vår kund i Umeå söker vi nu paketsorterare som kan hjälpa till och stötta upp under julrushen!

Information om uppdraget:

Vår kund har under julsäsongen ett mycket större flöde av paket som behöver sorteras och de behöver av den anledningen personer som vill hjälpa till under en viktig period.
Arbetet går snabbt att lära sig, du ska avläsa var paketen ska och sortera dem till rätt behållare. Utmaningen är att kunna hålla tempot med god kvalitet.
Arbetstiderna kommer variera då verksamheten håller igång i stort sett dygnet runt.
Uppdraget förväntas pågå ifrån början av december till början på januari. Det kommer finnas möjlighet till både heltids- och deltidsarbete.

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund.

Detta söker vi:

VI söker dig med god fysisk förmåga, är snabblärd och självgående. God förståelse för svenska är ett krav och du ska kunna arbeta i ett högt tempo.
Har du arbetat med paketsortering tidigare är det meriterande.

Sökord: Sortering, Paket, Paketsorterare

Sökord: Sortering, Paket, Paketsorterare
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com