Ny karriär inom IT 2019?

Ny karriär inom IT 2019?

Arbetar du inom IT och har utbildning eller erfarenhet från utveckling eller programmering och går i tankarna att göra en karriärförändring? Låt oss på StudentConsulting hjälpa dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har ett brett kontaktnät inom IT-branschen och har under den senaste tiden utökat våra samarbeten och rekryteringar mot just IT-företag runt om i Umeå.

I och med detta vill vi även komma i kontakt med dig som kanske går i tankarna att göra någonting annat men inte riktigt har tiden att söka information och leta rätt kontaktvägar.
Gör det enkelt för dig och låt oss undersöka vilka möjligheter som finns för just dig utefter dina krav och önskemål.

I våra kontaktnät finns företag som verkar på den internationella marknaden med världsomspännande projekt, lokala aktörer med fokus på lokal utveckling men även företag som satsar och stadigt växer.

Vår utmaning är att lyckas med den perfekta matchningen mellan företag och person där utgångspunkten är dina utvecklings- och karriärönskemål.

Detta söker vi:

Vi söker i första hand dig som har några års erfarenhet och vill ha hjälp vidare i karriären. Vad du gjort tidigare är mindre viktigt, vi fokuserar istället på vad du vill göra framåt.

Berätta för oss vad som intresserar dig eller ta en kontakt direkt på Linkedin så kan vi diskutera vidare.

Vi ser fram emot din kontakt!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se